NESPRESSO KOMPATIBILNE KAPSULE

Naše kompatibilne kapsule i ESE PODS kombiniraju naše bogato iskustvo koje obuhvaća više od tri generacije u svijetu kave s inovacijama espressa za jedan obrok. Možete uživati u izvrsnoj kavi čak i kada ste kod kuće ili na poslu.
Svaka kapsula sadrži prvoklasne mješavine koje su pržene i mljevene na tradicionalan način. Pratimo recepte koje već desetljećima koristimo u našim kafićima, a također predstavljamo našu  novu  ponudu.

CREMA ESPRESSO

Crema Espresso kapsule sadrže mješavinu koja je posebno stvorena kako bi pojačala klasični okus kave sa više kreme po kojoj je poznat talijanski espresso. Njegov osebujni izbor temelji se na kombinaciji sjajnog, slatkog zrna Arabice  iz srednje Amerike s najboljim brazilskim sortama Santos zrna. Mješavina daje ekstra notu dodavanjem finog indijskog i indonezijskog zrna Robuste.

PURO ARABICA

100% Arabica

Kapsule Puro Arabica sadrže osam visoko kvalitetno odabranih vrsta zrna kave Arabica. Postoje tragovi jasmina i latica ruže u njenoj mirisnoj, cvjetnoj aromi, dok je okus pun, s istaknutim slatkim notama. Ima dug, osjetljiv okus. Korištena zrna kave Arabica imaju nizak sadržaj kofeina, te se u njemu može ugodno uživati čak nekoliko puta dnevno.

TAZZA D’ORO

Kapsula Tazza d’Oro nosi priču o istraživanju koja se proteže u tri generacije: sadrži mješavinu  samog osnivača tvrtke, koja je proizvod strasti koja je već 1927. godine podstakla njegovu potragu za savršenim espressom. Ima cvjetnu aromu i slatku , nektakularnog je okusa i izuzetno je glatka i čudesno kremasta mješavina .

BEZKOFEINSKA

Kapsule bez kofeina razvijene su na istraživanju i iskustvu Caffè Carraro od 1927. Ovaj espresso je  proizvod  kontinuiranog odabira najprikladnijih zrna zelene kave i stalnog istraživanja procesa koji imaju za cilj očuvati  kvalitete napitka kompaktne i dugotrajne kremaste boje, mirisne i voćne arome i punog, glatkog okusa bez utjecaja kofeina.

GUATEMALA

Najcjenjenije kave iz Gvatemale uzgajaju se u okrugu Antigue na visinama od 1600 m do 2000 m nadmorske visine. Mali proizvođači i dalje koriste tradicionalne sustave za uzgoj, berbu i preradu zrna kave. Rezultat je izvrsna kava s cvjetnim aromama  i prigodnim nagovještajem mirisa alpskog bilja. Vrlo slatko toniran sa čokoladom; sa minimalnom kiselošću. Spaja se lijepo sa slatkim ili slanim doručkom.

ETHIOPIA

Ova se kava uzgaja u južnom dijelu zemlje u vulkanskom tlu, na nadmorskoj visini od 1300 do 2100 metara, gdje se jasno razlikuju vlažna i suha godišnja doba. Ovo je najmirisnija kava na svijetu, s izraženim notama jasmina i latica ruže. Vrlo je slatka.  Postojan i vrlo ugodan aftertaste. Idealno za doručak i uz slatkiše nakon obroka.

COLUMBIA

Kolumbija je drugi najveći proizvođač kave Arabica nakon Brazila, ali njezina je kvaliteta slađa i uobičajeno se definira kao “Suave” (mekana). Pažljivo odabrana „Supremo“ zrna uzgajana su u regiji Medellin. Ova šalica kave zadržava  slatkoću i fine arome. Samo najviše ocjene imaju nisku kiselost što ovu kavu čini savršenom za piće u bilo koje doba dana.

BRASIL

Ova kava uzgaja se u regiji Cerrado u državi Minas Gerais na nadmorskoj visini od 800 metara. Njega u uzgoju, berbi i preradi dobila je titulu “” Posebno strogo mekane “kave. Slatkoća u šalici, ali ne pretjerana, s notama oraha i mirisom tostiranog kruha. Ove karakteristike ju čine idealnom za piće u bilo koje doba dana.