Puro Arabica

100% Arabica

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule Puro Arabica sadrže osam visoko odabranih vrsta kave Arabica. Postoje tragovi jasmina i latica ruže u njenoj mirisnoj, cvjetnoj aromi, dok je okus pun, s istaknutim slatkim notama. Ima dug, osjetljiv okus. Korištena zrna kave Arabice imaju nizak sadržaj kofeina, pa se u njemu može ugodno uživati nekoliko puta dnevno.

Tazza d’Oro

Mješavina osnivača

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule Tazza d’Oro govore priču o istraživanju koja se proteže u tri generacije: sadrže mješavinu osnivača, koja je proizvod strasti koja je već 1927. godine potaknula njegovu potragu za savršenim espressom. Ima cvjetnu aromu i slatka je, predivnog okusa, a istovremeno je izuzetno glatka i čudesno kremasta.

Crema Espresso

Intenzivna i puna krema

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Crema Espresso kapsule sadrže mješavinu koja je posebno stvorena kako bi pojačala klasični okus kave s većom  kremastošću po kojoj je poznati talijanski espresso. Njegov osebujni izbor temelji se na kombinaciji sjajnog, slatkog zrna iz srednjeameričke Arabije s najboljim brazilskim sortama Santosa. Mješavina daje ekstra liniju dodavanjem finog indijskog i indonezijskog zrna Robuste.

Bezkofeinska

Bez kofeina

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule bez kofeina izgrađene su na istraživanju i iskustvu Caffè Carraro od 1927. Ovaj espresso proizvod je kontinuiranog odabira najprikladnijih zrna zelene kave i kontinuiranog istraživanja procesa  koji imaju za cilj očuvati divne kvalitete napitka kompaktne i dugotrajne kremaste boje, mirisne i voćne arome i punog, glatkog okusa bez utjecaja kofeina.