MODEL S8

Elektronski aparat za kavu s automatskim podešavanjem doze Dopunjavanje elektroničkim kotlom Električni sustav grijanja Dvostruki manometar za kontrolu tlaka u kotlu Dvostruki manometar za kontrolu tlaka u pumpi 1 otvor za toplu vodu / 2 parna štapića Elektronska regulacija temperature kotla Temperatura kotla naznačena LED zaslonom..

MODEL APPIA LIFE

Appia Life je stvoren na temelju uspjeha Appia. Zbog svoje velike produktivnosti i visokih performansi, ovaj stroj cijene tisuće barista širom svijeta. Jednostavno i inovativno. Appia life ističe se ne samo po dokazanoj pouzdanosti već i po modernom stilu koji je čini jedinstvenom. To je savršeni aparat za kavu za velike tvrtke, lance kafića ili gdje god postoji potreba za pripremom obilja odlične kave. Appia Life dizajniran je za uštedu energije, održavati okoliš i biti ekonomičan.

MODEL MONZA

elektronički s programibilnom tipkovnicom

Kotao od bakra kapaciteta 14 – 21 – 27 litara s termostatskim krugom.MODEL 100E

elektronički s programibilnom tipkovnicom

Kotao od bakra kapaciteta 14 – 21 – 27 litara s termostatskim krugom.MODEL CARMEN

Gdje je sve počelo, naš bezvremenski klasik. Jednostavan dizajn ovog stroja utjelovljuje ono što je još uvijek prepoznato kao projekt
koji može izraziti istinsku suštinu pouzdanosti, jednostavnosti i upotrebljivosti.
Profesionalna stranica 23 aparat za kavu La Scala Professional.

Mlinac za kavu sa dozatorom Model F5

  • Model A = s mikroprekidačem za automatsko punjenje dozatora
  • Model T = s vremenskim prekidačem
  • Model M = s ručnim prekidačem

Mlinac za kavu sa dozatorom Model F6

  • Model A = s mikroprekidačem za automatsko punjenje dozatora
  • Model T = s vremenskim prekidačem
  • Model M = s ručnim prekidačem

Model F64 evo

„Superbrzi“ elektronički mlinac za kavu s dozatorom

DODIRNI zasloni s tehnologijom CapSense

Super Jolly

Brusilica-dozator s ravnim noževima pogodan za srednju potrošnju. Bezstupanjsko mikrometrično podešavanje brušenja. Dostupno u sljedećim verzijama: RUČNO: s ručnim prekidačem TIMER: s timer sklopkom AUTOMATSKO: započnite svakih 12 doza i zaustavite se kad je dozator pun Dostupno u jednofaznoj i trofaznoj verziji.

MDJ On-Demand

najnoviji je dodatak našoj profesionalnoj liniji brusilica. Uključujući neke od najnovijih tihih tehnologija, zajedno s ogromnim 75-milimetarskim izbočinama, ova brusilica pruža neviđenu brzinu mljevenja, bez sve buke. MDJ također sadrži naš najnoviji elektronički zaslon, što ga čini jednostavnim i intuitivnim za korištenje. Savršeno za kafiće velike i srednje veličine.