PROVJERENA KVALITETA

Izvrsnost naše kave konsolidirana je s vremenom zahvaljujući našoj predanosti  “Total Quality”.

Glavni cilj je potpuno zadovoljstvo kupaca, koji su u srcu svega što Caffè Carraro radi. Prateći  sustav upravljanja i certifikati proizvoda pokazuju da našem osoblju pružamo stalnu obuku i podvlačimo učinkovitost naših proizvodnih i organizacijskih procesa:

 UTZ standard

Sve vrste kave, čajevi, kakao i lješnjaci sa UTZ certifikatom  proizvedeni su prema UTZ standardu koji se vodi načelom pravičnosti  i transparentnosti. To nam pomaže da napravimo najveću moguću razliku u podršci ljudima, planetu i dobiti. Standard djeluje kroz dvije grupe smjernica – naš Kodeks ponašanja (koji obuhvaća proces uzgoja i berbe) i naš lanac čuvanja (koji pokriva proizvode od trenutka kada  napuste farmu do dolaska na police).

ISO 9001

Neprekidna poboljšanja u poslovanju tvrtke certificirana su u skladu s ovim međunarodnim standardom, tako da Caffè Carraro svojim kupcima može pružiti opipljive dokaze da održava i poboljšava kvalitetu svojih proizvoda i usluga tijekom vremena.

BRC (GSFS) – IFS

Caffè Carraro je certificiran u skladu s BRC (razred A) i IFS (viša razina) globalnim standardima sigurnosti hrane. Oba oblika certificiranja prepoznata su od Globalne inicijative za sigurnost hrane (GFSI) i potvrđuju da su ispunjeni određeni ciljevi u sustavu upravljanja koji su usmjereni na kvalitetu, higijenu i sigurnost proizvoda.

CONFIDA

Ovo je sustav certificiranja posebno za industriju automata, sa standardima fizičke kvalitete koji su posebno dizajnirani za mješavine kave koje se koriste u automatima.

KOSHER

Kosher certifikacija osigurava da su prehrambeni proizvodi prikladni za konzumaciju i da su u skladu sa židovskim prehrambenim zakonom.

ORGANIC

Certifikat za organsku poljoprivredu pokazuje da je proizvod uzgojen i prerađen bez upotrebe kemijskih tvari. Osigurava da su proizvodni procesi u skladu s posebnim zahtjevima za preradu organskih sirovina, počevši od sprječavanja rizika od kontaminacije drugim, necertificiranim  sirovinama.

HALAL

Halal certificiranje osigurava da su prehrambeni proizvodi prerađeni u skladu s islamskim zakonom.
halalint.org/trace

RAINFOREST SAVEZ

Savez Rainforest nevladina je organizacija (NVO) koja radi na očuvanju biološke raznolikosti i osiguravanju održivih životnih uvjeta. Njegov pristup uključuje promicanje ekosustava i zdravih zajednica na područjima koja su u riziku kroz obrazovanje i certificiranje.

FAIRTRADE

Fairtrade je najpoznatiji međunarodni  etički certifikat u svijetu. Njegov je cilj podržati marginalizirane proizvođače u zemljama u razvoju, pružiti im pošten, transparentan način trgovanja i time poboljšati njihov životni standard.