PURO ARABICA

100% Arabica

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule Puro Arabica sadrže osam visoko odabranih vrsta zrna kave Arabica.

Postoje tragovi jasmina i latica ruže u njenoj mirisnoj, cvjetnoj aromi, dok je okus pun, s istaknutim slatkim notama. Ima dug, osjetljiv okus. Korištena zrna kave Arabica imaju nizak sadržaj kofeina, pa se u njemu može ugodno uživati nekoliko puta dnevno.

TAZZA D’ORO

Mješavina osnivača

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule Tazza d’Oro pripovijedaju o istraživanju koje obuhvaća tri generacije: sadrže mješavinu osnivača, koja je proizvod strasti koja je već 1927. godine potaknula njegovu potragu za savršenim espressom. Ima cvjetnu slatku aromu. Izuzetnog je okusa, glatke i kremaste strukture.

CREMA ESPRESSO

Kremasta i intenzivna

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Crema Espresso kapsule sadrže mješavinu koja je posebno stvorena kako bi pojačala klasični okus kave s većom kremom po kojoj je poznat i talijanski espresso. Njegov osebujni izbor temelji se na kombinaciji sjajnog, slatkog zrna Arabice iz srednje Amerike s najboljim brazilskim sortama Santosa. Mješavini se pridodaje fino indijsko i indonezijsko zrno Robuste.

BEZKOFEINSKA

Bez kofeina

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Kapsule bez kofeina nastale su na istraživanju i iskustvu Caffè Carraro od 1927. Ovaj espresso proizvod je kontinuiranog odabira najprikladnijih zrna zelene kave i kontinuiranog istraživanja procesa  koji imaju za cilj očuvati divne kvalitete napitka kompaktne i dugotrajne kremaste boje, mirisne i voćne arome i punog, glatkog okusa bez utjecaja kofeina.

CORTADO

Espresso macchiato

Težina 112 g

Količina 16 kapsula

Široko rasprostranjen u latinoameričkoj kulturi, Cortado potječe iz navike dodavanja male količine vrućeg mlijeka u kavu espresso, kako bi bio idealan i za navečer.

ČOKOLADA

Mix za čokoladni napitak

Težina 320 g

Količina 16 kapsula

Ukusan čokoladni napitak.

Ovaj napitak predstavlja pravi regenerirajući i energizirajući predah u svakom trenutku.

ČAJ OD LIMUNA

Priprema za čaj od limuna – topivi napitak

Težina 192 g

Količina 16 kapsula

Antioksidacijska svojstva čaja u kombinaciji s aromom limuna. Rezultat je autentično, ukusno i osvježavajuće piće. Idealno za posluživanje čak i kao hladno piće.

CAPPUCCINO

Mješavina mljevene i pržene kave i polu-obranog mlijeka u prahu sa šećerom.

Težina 192 g

Količina 16 kompatibilnih kapsula: 8 kapsula s kavom i 8 kapsula mlijeka u prahu sa šećerom

Intenzivna aroma kave stapa se u blagu mliječnu pjenu. Nevjerojatno iskustvo kušanja. Bez glutena.