Priča koja je započela prije gotovo jednog stoljeća

Možete biti sigurni da svojim kupcima nudite izvrsne proizvode kada odaberu Caffè Carraro.

Iz godine u godinu stručno biramo  najkvalitetnija zrna Arabice i Robuste iz svake žetve i kombiniramo ih u iznimnim mješavinama za ugostiteljstvo.

Zajedno s ostalim našim proizvodima i opremom oni čine izvanredan, sveobuhvatan asortiman kafića, barova i restorana.

CREMA ESPRESSO

Posebna mješavina slatkih srednjoameričkih Arabica  zrna zajedno sa najboljim brazilskim Santosom; liniju drži visoko cijenjeno indijansko  i srednjoameričko oprano zrno  Robuste.

DOLCI ARABICA

Mješavinu čini 8 pažljivo odabranih, vrhunskih zrna Arabice iz Srednje i Južne Amerike, Afričkog roga i Indije. Mirisne i cvjetne arome s notama jasmina i latica ruže. Puni okus ima snažne slatke akcente. Vrlo ugodna, jedva primjetna kiselost. Nježan, dugotrajan okus. Uživajte u bilo koje doba dana. Savršena popodnevna kava. Posebno privlači žensko nepce.

TAZZA D’ORO

Mješavina Tazza d’Oro rezultat je  Carrarovog dugogodišnjeg istraživanja i iskustva u industriji koja pokrivaju razdoblje od tri generacije. Spaja  se od osam pomno odabranih sorti Arabica (90%) i Robusta (10%). Ova mješavina već je desetljećima omiljena u kafićima zbog svojih prekrasnih svojstava kompaktne i postojane kremaste, mirisne i voćne arome, bogatog i baršunastog okusa.

SUPER BAR

Mješavina Super Bar, stvorena je  da zadovolji  zahtjevima onih koji uživaju u vrlo definiranoj kavi,  punomasnog  stila, odlikuje se mirisnom aromom fino pržene kave, izrazito kompaktnom kremom i punim, skladnim tijelom. Zalogaj izaziva privlačno zaobljene i baršunaste okuse dobre tradicionalne kave. Smjesu čine vrhunski isprana i prirodna zrna Arabice  iz Afričkog roga i Brazila i od pažljivo odabranih afričkih i azijskih zrna Robuste.

1927 ESPRESSO SPECIALITY

(limenka 3 kg)

Mješavina Espresso speciality 1927  predstavlja sintezu više od 80 godina Caffè Carraro vještine i iskustva u umjetnosti talijanske espresso kave. Izrađena je od izbora osam najkvalitetnijih kava koje se proizvode svake godine iz cijelog svijeta, pojedinačno pržene i miješane neposredno prije nego što se pakiraju u zaštićenu atmosferu. U šalici je dobro izbalansirana struktura, s kompaktnom kremom, intenzivno aromatična, cjelovitog, postojanog i čokoladnog zalogaja. Niski sadržaj kofeina.

GLOBO MARRONE

Smjesa Globo Marrone objedinjuje neke od najboljih prirodnih i ispranih kvaliteta  zrna kave proizvedene na tri kontinenta, odabrane  iz pojedinih serija.

GLOBO ROSSO

Mješavina Globo Rosso  sastoji se od tri  vrste zrna Arabice i tri vrste zrna  Robuste iz  odabranih serija šarži.

GLOBO ARABICA

Mješavina Globo Arabica  sastavljena je od četiri odabrane kvalitete zrna  Arabice, po serijama.

BEZKOFEINSKA KAVA  ESE PODS

Bezkofeinska kava Tazza D’Oro plod je stalnog izbora najprikladnijih zelenih zrna kave za održavanje njegove čudesne kompaktne i postojane kremaste, mirisne i voćne arome, punog i baršunastog ukusa.